bouwonline

PROFESSIONELE ÉN SNELLE BEZORGING

Uw bestelling wordt bezorgd in een vrachtwagen of een grote bestelwagen. De wijze waarop uw order wordt bezorgd communiceren wij altijd per e-mail de werkdag vóór levering. Wij verzoeken u tijdens de bezorging aanwezig te zijn. U bent dan in de mogelijkheid de zending te controleren, aanwijzingen te geven over de plaatsing, en eventueel de chauffeur te helpen met het lossen van de materialen. Kunt u niet aanwezig zijn? Geef dit dan minimaal een werkdag voor levering door, zodat we in overleg de bezorging goed kunnen laten verlopen.

Bent u benieuwd naar de levertijd van uw bestelling? Tussen 15:00 en 16:00 uur kunt u contact met ons opnemen voor een indicatie. 
Op de dag van levering informeert de chauffeur u een half uur voor bezorging. Leveringen vinden plaats van maandag t/m vrijdag.


GRATIS BEZORGING VANAF €450,00

Wij bezorgen door heel Nederland (in combinatie ook naar België). De bezorgkosten bedragen €39,50 inclusief BTW. Orders vanaf €450,00 worden gratis bezorgd*. In verband met rechtstreekse fabrieksleveringen hebben orders betreffende stenen, dakplaten en dakpannen altijd (hogere) transportkosten. De afvalcontainers zijn vrij van transportkosten.

* Arbeidskosten (voor zaagwerk) worden niet opgeteld voor gratis bezorging.


VOOR 12:00 UUR BESTELD? MORGEN IN HUIS!

Doordeweeks voor 12:00 uur besteld en betaald? Dan wordt uw order de volgende werkdag bezorgd**. U ontvangt per e-mail de bevestiging van aflevering. Orders met zaagwerk hebben afwijkende levertijden. Enkele artikelen hebben een langere levertijd, controleer daarom altijd de levertijden die vermeldt staan bij ieder product.

Containers die u heeft besteld en betaald op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur, worden de volgende werkdag geleverd (vrij van transportkosten). Voor containers die langer dan 8 weken worden gehuurd wordt € 25,- per week in rekening gebracht dit is inclusief BTW.

** Voor leveringen in België, Duitsland, de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen gelden er aangepaste transportvoorwaarden. De levertijden zijn in alle gevallen afwijkend. Buiten Zeeuws-Vlaanderen om, bedragen de transportkosten €100,- per levering, ongeacht het orderbedrag. Neem voorafgaand aan de bestelling contact op om de bezorging te bespreken.


RETOURNEREN VAN UW BESTELLING

De reclamatietermijn voor het retourneren van artikelen bedraagt 14 dagen. Op retourzendingen worden standaard 10% retourkosten, plus het bijbehorende transportbedrag in rekening gebracht. Dit bedrag ligt standaard op €39,50 (op artikelen rechtstreeks vanuit de fabriek geldt een aangepast / hoger transportbedrag). Wanneer u zelf naar de vestiging gaat, worden er alleen 10% retourkosten in rekening gebracht. Producten die retour worden gebracht, worden nimmer contant aan u uitbetaalt. Creditbedragen worden door ons binnen 10 werkdagen op uw rekening gestort. Retouren dienen in overleg aangemaakt te worden, doe dit altijd per mail naar info@bouwonline.com.

Als u laat retourneren, dient u indien mogelijk de verpakking net zo aan te bieden zoals u deze heeft ontvangen. Materialen die speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties door u opgegeven, kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor materialen die al zijn verwerkt en/of door een tekortkoming van de klant zijn beschadigd.


RETOURNEREN VAN PALLETS

Indien er materialen zijn bezorgd op pallets, dient u altijd te informeren of deze kunnen worden verzaagd of dat deze retour gehaald gaan worden. Vele pallets hebben immers een statiegeldwaarde. Aan het verzagen van pallets zonder overleg zijn kosten verbonden; dit verschilt van minimaal €40,00 tot maximaal €75,00 per pallet.